VERZENDEN & RETOURNEREN

Voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis!*

*Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is morgen in huis.

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een verzendbevestiging en trackingnummer. Alle verzendkosten zijn inclusief btw.

THE NETHERLANDS

Order amount Postage costs
Under €59.95 €3.95
Above €59.95 FREE

BELGIUM & GERMANY

Order amount Postage costs
Under €100 €7.95
Above €100 FREE

OTHER EUROPEAN COUNTRIES

Order amount Postage costs
Under €100 €19.95
Above €100 FREE

INTERNATIONALE VERZENDING

Het is mogelijk om ook internationaal te verzenden. Staat jouw land er niet tussen? Stuur ons een e-mail met jouw gewenste bestelling. Dan gaan we direct voor je aan de slag!

INVOERRECHTEN & DOUANEKOSTEN

Je draagt alle invoerrechten en douanekosten voor bestellingen die buiten Nederland en Europa worden verzonden. Invisabled is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen. Alle zendingen worden verzonden met een track en trace code en je neemt alle verantwoordelijkheden van verloren items op zich.

RETOURNEREN

Je kunt jouw bestelling retourneren om welke reden dan ook binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur je artikel met alle geleverde toebehoren, in originele staat met hangtag en verpakking terug. Meldt je retour aan via info@invisabled.com en vermeld hierbij jouw ordernummer en de artikelen die je wil retourneren.

Let op: het artikel moet in de originele staat zijn en onbeschadigd. Daarnaast dient het kaartje aan het kledingstuk te zitten. Ook mogen de artikelen niet gedragen zijn of sporen van gebruik vertonen.

RETOURADRES
Invisabled
Dunantweg 10
5751CB Deurne
Nederland

VERWERKEN VAN JOUW RETOUR
Zodra we een geretourneerd product ontvangen, zullen we het product nakijken.
Als het product in goede staat is geven we een volledige terugbetaling. Het bedrag van de bestelling inclusief verzendkosten (indien alle producten worden geretourneerd) wordt binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.