CERTIFICERINGEN

Welkom in de wereld van INVISABLED, waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan! We zijn trots op onze vier toonaangevende certificeringen - GOTS, OCS, OEKO-TEX®, en PETA-Approved. Laten we je meenemen op een reis door onze duurzame inzet, want bij INVISABLED is mode meer dan alleen kleding; het is een statement van verantwoordelijkheid en respect.

 

GOTS

Bij INVISABLED zweren we bij de Global Organic Textile Standard (GOTS). Waarom? Omdat het niet alleen de strengste certificering voor biologisch katoen is, maar ook een garantie biedt voor een eerlijke behandeling van de aarde en haar bewoners. Geen genetisch gemodificeerde zaden, geen schadelijke chemicaliën - gewoon puur, eerlijk katoen. En we houden het spoor bij, van het veld tot aan jouw kledingkast, met transactiecertificaten op elk productiestadium.

 

OCS

Onze liefde voor biologische materialen gaat verder met de Organic Content Standard (OCS). Deze internationale norm is onze gids, en we volgen de reis van onze grondstoffen op de voet. Het gaat niet alleen om het zeggen dat iets biologisch is, maar ook om het bewijzen ervan, stap voor stap, van bron tot eindproduct.

 

OEKO-TEX®

INVISABLED houdt van een goede 'Standaard 100' van OEKO-TEX®. Waarom? Omdat het niet alleen een wereldwijd erkende norm is voor het vermijden van schadelijke stoffen in stoffen, maar ook omdat het onze belofte aan jou bevestigt: geen enkele schadelijke chemische stof zal onze producten raken. Zelfs die waarvan de wet nog niet eens weet dat ze schadelijk zijn! We volgen de regels van de EU REACH-verordening strikt op, want waarom zouden we dat niet doen?

 

PETA

Bij INVISABLED zijn we op een missie om de wereld van dierproeven uit te wissen. Onze 'PETA-Approved' status is niet alleen een stempel, maar een levensstijl. We hebben een duidelijke boodschap: geen dierproeven, geen dierlijke vezels. Alleen 100% veganistische materialen, zodat onze prachtige kleding geen spoor van dierenleed draagt.

 

LAAT JE STIJL STATEMENT MAKEN

We gaan verder dan alleen maar opvallen in stijl. Onze kleding is doordrenkt met betekenis, en onze certificeringen vertellen het verhaal van onze toewijding aan duurzaamheid en ethiek. GOTS, OCS, OEKO-TEX®, en PETA-Approved zijn niet alleen logo's op onze labels; het zijn de bouwstenen van een merk dat niet alleen om jou geeft, maar ook om de wereld waarin we leven.

 

Bij INVISABLED geloven we dat jouw keuzes een impact hebben. Kies voor duurzaamheid, kies voor verantwoordelijkheid, kies voor INVISABLED - waar mode een statement maakt.